Help - Search - Members - Calendar
Full Version: gta san andreas
iGrandTheftAuto.com Forums > GTA III Series > GTA San Andreas
myname13
Hi,I have a problem with GTA San Andreas:(...After installing it, i click the GTA icon to play the game,the logo appears but then it breaks.P.M You must know i meet the minimum requirements for running the game. biggrin.gif
TreeFitty
>Moved to correct forum

What are your PC specs? And welcome to iGTA!
myname13
QUOTE (TreeFitty @ May 19 2010, 06:33 PM) *
>Moved to correct forum

What are your PC specs? And welcome to iGTA!



AMD Athlon™XP 1800+
1.50 Ghz,256mb of RAM
Weasel
A little more please:
Version of Game?
Is your game playing from the Original DVD, in the Drive?
Also:
Operating system (Windows users: be sure to mention if you have XP or Vista, and which Service Pack you have)
Video/Graphics card typeand How much Dedicated graphics memory
RAM (random access memory)
Do you have any installed mods, which ones.
This may help to identify the problem


Minimum System Requirements
1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor
256MB of RAM
8x DVD-ROM Drive
3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install
64MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better)
DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
Keyboard & Mouse

Recommended System Requirements
Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better)
384(+) MB of RAM
16x DVD-ROM drive
4.7 GB of free Hard Disk space for a full install
128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better)
DirectX 9 compatible Surround Sound Card
Game pad with twin axis analog controls (USB or Joystick Port)
Keyboard & Mouse
myname13
ok thanks...I will try to solve this problem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.