Help - Search - Members - Calendar
Full Version: site sometimes laggy/Profiles Screw up
iGrandTheftAuto.com Forums > GTA4.TV/GTA-SanAndreas.com Archive > Old Forum Archive (Read Only) > Important Information > Website & Forum Discussion
GTA ShutDown
Im using IE7 and im usally a bit laggy with the forums

If i type www.gta4.tv/forums

It goes laggy sometimes

But when its laggy


and i go to

www.gta4.tv and then click forums on side i get on but opening Sub-forums is laggy

Or it dont work at all

Im not the only one with this

Post if its happening to you thumbup.gif

Secondly

When i click to vist someones profile it goes to there and then moves on to a page saying Internet Explorer can not load

But if i click the ← button i go back to the profile without no trouble


Could this be fixed or if its just me please fix it lol thumbup.gif
Sheep
How can we fix it if it's jsut you :s

And theres a thread about this already, and what do you expect if you're using IE
rocking 2 -apc- 4 ever
I have some problems with the forums lagging sometimes...but it's just natural of the internet...I do believe.
GTA ShutDown
Sorry about the 3 month rule but this is still happening since that post ive got a Vista and the lag is gone but the profile thing is still happening

I have no idea how to fix it

Il post a vid of it in a min

[youtube]xAEbyKlIVmg[/youtube]
OptimumPx
I've had that problem for ages...except I get an error, but reload gets the page up. And it's only profiles too.
This is my skool acc
QUOTE(OptimumPx @ Mar 3 2008, 07:46 AM) [snapback]1397317[/snapback]
I've had that problem for ages...except I get an error, but reload gets the page up. And it's only profiles too.


Well i know this isnt Claude Speed but im him

I wonder if that is an error on firefox
FuddMan
No it's a server-side error. There's nothing you can do to fix it.
psychÝ
QUOTE(DuffMan @ Mar 3 2008, 04:00 PM) [snapback]1397343[/snapback]
No it's a server-side error. There's nothing you can do to fix it.

Indeed, it is fucking up for everyone.
GTA ShutDown
QUOTE(psychÝ @ Mar 4 2008, 01:01 AM) [snapback]1397417[/snapback]
QUOTE(DuffMan @ Mar 3 2008, 04:00 PM) [snapback]1397343[/snapback]
No it's a server-side error. There's nothing you can do to fix it.

Indeed, it is fucking up for everyone.


Update ya server then.....

lol jking thanks
FuddMan
Fixed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.