IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> newbie question: using bait
Gunslinger Duane
post Oct 23 2010, 11:49 PM
Post #1


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 16
Joined: 5-October 10
Member No.: 59,236



i bought some bait and saved the game. now, i'm ready to go hunting...but i don't know how to use the bait.

how exactly do i use bait? any suggestions or tips would be greatly appreciated.

thanks in advance
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Marney1
post Oct 24 2010, 12:03 AM
Post #2


Godfather
Group Icon

Group: Gold Member
Posts: 3,416
Joined: 18-February 09
Member No.: 48,547



Select the bait from your consumables screen.

Empty it on the ground.

Move away from the area (animals won't come if you're standing there).

Watch through your sniper rifle and pick off whatever turns up.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gunslinger Duane
post Oct 24 2010, 04:29 AM
Post #3


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 16
Joined: 5-October 10
Member No.: 59,236



QUOTE (Marney1 @ Oct 23 2010, 08:03 PM) *
Select the bait from your consumables screen.

Empty it on the ground.


please forgive my ignorance, but i don't know how to do this. i'm on the ps3

what steps do i take?

This post has been edited by Gunslinger Duane: Oct 24 2010, 04:43 AM
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2014 - 07:08 AM

GTA 5 | GTA San Andreas | Red Dead Redemption | GTA 4