IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> HELP!! CAN'T GET LOST AND DAMNED WORKING!!!!, ASAP
insertclevername
post Feb 17 2009, 03:06 PM
Post #1


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-April 08
Member No.: 39,544



How do you turn on LOST AND DAMNED??
I downloaded it popped in GTA 4 but its still GTA 4 tried to go to GAME-start new game still niko...

WHAT GIVES.
if i go to memory i have the full 1.78 gb and if i click directly on Lost and Damned DLC in my memory... it says play the game this was purchased for..


HELP ASAP...TOOK THE DAY OFF WORK TO PLAY and can't even get it running!
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Massacre
post Feb 17 2009, 03:12 PM
Post #2


Warlord of the Wastes.
Group Icon

Group: Gold Member
Posts: 3,141
Joined: 14-October 04
From: Leichenstadt, State of Massacre, in the Warlord Empire
Member No.: 2,470
XBL Gamertag: WarlordMassacre
PSN Name: Warlord_Massacre



I think you access it in your in-game cell phone. Just load your regular game and there should be an option in your phone to switch to the expansion.


--------------------
QUOTE (Darth Sexy @ Sep 12 2009, 03:43 AM) *
Massacre, you make me look like a rational, moral, kind person.
QUOTE (Marney1 @ Oct 26 2009, 01:22 PM) *
Massacre - What you've just posted is sick and disturbing...
QUOTE (ViceMan @ Jan 17 2010, 04:22 PM) *
When Massacre is around, everything is violated... Whether it likes it or not.
QUOTE (ViceMan @ Mar 6 2011, 09:40 AM) *
Whenever I think of "human resources" Massacre immediately springs to mind.


Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PabloHoneyOle
post Feb 17 2009, 03:14 PM
Post #3


Boss
Group Icon

Group: Gold Member
Posts: 1,285
Joined: 6-May 08
Member No.: 40,397



QUOTE(insertclevername @ Feb 17 2009, 10:06 AM) [snapback]1484568[/snapback]
How do you turn on LOST AND DAMNED??
I downloaded it popped in GTA 4 but its still GTA 4 tried to go to GAME-start new game still niko...

WHAT GIVES.
if i go to memory i have the full 1.78 gb and if i click directly on Lost and Damned DLC in my memory... it says play the game this was purchased for..


HELP ASAP...TOOK THE DAY OFF WORK TO PLAY and can't even get it running!

Damn, this is exactly why I didn't take the day off. Just in case something like this happened.

I'd try reloading it. You could always delete the download and redownload it for free. Try again.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
insertclevername
post Feb 17 2009, 03:22 PM
Post #4


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-April 08
Member No.: 39,544



I checked the in game cell-phone wasn't that....


I guess i may have to re-download but i only get 30 gb a month so i want to have that as a last resort..


any more ideas..
i might call rockstar 1-800 number but hope i won't have to....im pretty sure it'll be a good couple hour to wait to talk to someone.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PabloHoneyOle
post Feb 17 2009, 03:35 PM
Post #5


Boss
Group Icon

Group: Gold Member
Posts: 1,285
Joined: 6-May 08
Member No.: 40,397



Try hitting start and then loading a game to see if it gives you the option then.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
insertclevername
post Feb 17 2009, 03:59 PM
Post #6


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-April 08
Member No.: 39,544



QUOTE(Stoic Person Eater @ Feb 17 2009, 10:35 AM) [snapback]1484574[/snapback]
Try hitting start and then loading a game to see if it gives you the option then.


Nope just my old save games from GTA4

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Noggle
post Feb 17 2009, 07:16 PM
Post #7


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 9-April 08
Member No.: 39,125



You have to go to "load" then start a new game. It'll give you the option to start either L&D or GTA4.

Edit: Oh, nevermind, I guess I missed the part where you said you'd tried that tongue.gif Well, thats how its supposed to work.. Mine started up as soon as I put in the game.. Sorry man, hope you get it working soon.

This post has been edited by Noggle: Feb 17 2009, 07:21 PM
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
insertclevername
post Feb 17 2009, 07:52 PM
Post #8


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-April 08
Member No.: 39,544



So i just decided to try and reinstall and it WORKED!!

Like the game overall...i can't really see the grain effect but see something is off so turned it off.


did you guys find the GREMLIN (car from waynes world) its pretty cool...don't like the hexer as much as I thought...too slow..so of the other choppers seemed faster.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PabloHoneyOle
post Feb 17 2009, 09:19 PM
Post #9


Boss
Group Icon

Group: Gold Member
Posts: 1,285
Joined: 6-May 08
Member No.: 40,397



QUOTE(insertclevername @ Feb 17 2009, 02:52 PM) [snapback]1484630[/snapback]
So i just decided to try and reinstall and it WORKED!!

YES, FUCK YES. I knew it.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bulkstack
post Feb 18 2009, 09:48 PM
Post #10


Upstanding Citizen
Group Icon

Group: Gold Member
Posts: 15
Joined: 2-August 04
From: Nottingham, England
Member No.: 20



Im also having problems startng lost and damned.

I haven't got xbox live, so i took my harddrive to a friends house and used his connection to download the game,
But the game wont work on my xbox. I thought you could play this game offline once it was on your hard drive or
was i wrong??

This post has been edited by thefirm: Feb 18 2009, 09:49 PM
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FuddMan
post Feb 18 2009, 09:52 PM
Post #11


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 28-August 04
From: Maidstone, England
Member No.: 1,351



QUOTE(thefirm @ Feb 18 2009, 09:48 PM) [snapback]1484979[/snapback]
Im also having problems startng lost and damned.

I haven't got xbox live, so i took my harddrive to a friends house and used his connection to download the game,
But the game wont work on my xbox. I thought you could play this game offline once it was on your hard drive or
was i wrong??

No. Content is tied to the console, not the drive or your profile, so if you sign into a console that isn't the one you downloaded the content with, you need to be connected to Live to use it. You need to take your Xbox to his house and use the license transfer tool to reregister the content with your console to be able to play it offline.


--------------------
QUOTE (Psy)
Well, I must be honest, I do occasionally have the odd night off where I stick my fingers in as many pussy's as I can
php stands for psy humping pussy


zomg it's DuffMan's clone.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheAnalogKid2112
post Feb 19 2009, 12:02 AM
Post #12


Oh boy! Oberto! Penis! Bundt cake! D-O's Can
*****

Group: Members
Posts: 512
Joined: 27-April 08
From: Las Vegas, NV
Member No.: 39,933
PSN Name: TheAnalogKid2112



I didn't have a problem smile.gif


I don't have it. sad.gif


--------------------
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2014 - 04:36 PM

GTA 5 | GTA San Andreas | Red Dead Redemption | GTA 4