IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> What's the pppoe user name & password for bt home hub?, problems getting online
chipite
post Jun 15 2008, 02:34 PM
Post #1


Upstanding Citizen


Group: New Members
Posts: 0
Joined: 15-June 08
Member No.: 41,624



What's the pppoe user name & password for bt home hub?


I'm trying to get GTA4 online on my PS3, everytime i do it says 1 or more people have lost connection. Now i've been looking on the web and found out that it's my setting on my ps3, i have NAT Type 3. I've seen how to chamge it to Nat type 1, but i need pppoe username & password. I rang up bt, who didn't have a clue what i was talking about. Can any one help me? i've tried username & password i log in yahoo with and admin/admin nothing. All my other games work online . can any one help with username or another way to get GTA4 online.

Its a 60GB PS3 and BT homehub wireless connection.


I think this seems to be a common problem

Thanks for any help.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FuddMan
post Jun 15 2008, 04:05 PM
Post #2


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 28-August 04
From: Maidstone, England
Member No.: 1,351



There's no such thing with the home hub. The issue lies with GTA4 and the shitty GameSpy software they use for matchmaking.


--------------------
QUOTE (Psy)
Well, I must be honest, I do occasionally have the odd night off where I stick my fingers in as many pussy's as I can
php stands for psy humping pussy


zomg it's DuffMan's clone.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chipite
post Jun 15 2008, 07:59 PM
Post #3


Upstanding Citizen


Group: New Members
Posts: 0
Joined: 15-June 08
Member No.: 41,624



QUOTE(DuffMan @ Jun 15 2008, 05:05 PM) [snapback]1448144[/snapback]
There's no such thing with the home hub. The issue lies with GTA4 and the shitty GameSpy software they use for matchmaking.

ok so will i never be able to get online with it then.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FuddMan
post Jun 15 2008, 09:42 PM
Post #4


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 28-August 04
From: Maidstone, England
Member No.: 1,351



It doesn't look like it unless they get round to fixing the problem, or unless you try using another router.


--------------------
QUOTE (Psy)
Well, I must be honest, I do occasionally have the odd night off where I stick my fingers in as many pussy's as I can
php stands for psy humping pussy


zomg it's DuffMan's clone.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chipite
post Jun 16 2008, 10:23 AM
Post #5


Upstanding Citizen


Group: New Members
Posts: 0
Joined: 15-June 08
Member No.: 41,624



QUOTE(DuffMan @ Jun 15 2008, 10:42 PM) [snapback]1448208[/snapback]
It doesn't look like it unless they get round to fixing the problem, or unless you try using another router.

Ok cheers for letting me know.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 11:19 AM

GTA 5 | GTA San Andreas | Red Dead Redemption | GTA 4