IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

34 Pages V  « < 31 32 33 34 >  
Reply to this topicStart new topic
> MAJOR Territory Glitch, Take over San Fierro and Las Venturas!
SKARFACE
post Jul 28 2006, 03:13 AM
Post #641


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 20-June 06
From: Ohio
Member No.: 30,538



I tried it last night. Flew South West for 35 minutes in a Hydra then crashed into the water and killed myself. Now there is territory in most of San Fierro. I havn't seen any gang members in the area but the Tornado? has been driving around by regular peds, The one that looks like a 58 Chevy??

IPB Image

Is it called the Tornado??? I havn't seen the car since I beat the game.

and also the Buick Regal with gold rims (The Ballas Car) Can't remember the name of it in the game.

IPB Image



--------------------
IPB Image
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Jul 28 2006, 04:00 PM
Post #642


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



Yeah, the Tornado's a '58 Chevy and the Regal is a Majestic in the game. I might get SA in the mail today and if so I'll try the territory glitch. It'll be neat to see all terrirories green and if that does something. A couple of them aren't even known since they're so small.


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Best
post Jul 28 2006, 04:49 PM
Post #643


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 24-July 06
Member No.: 31,499



this cant be possible because ihave been playing the game for a long time this never happened to me you cant take over al the territories of san andreas

THE BEST cool.gif
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Jul 28 2006, 07:44 PM
Post #644


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



What type of SA do you have (console and v1 or 2)? It doesn't work on Trilogy I hear and it didn't on mine so I'll try on PC. The mail should be coming soon.


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SKARFACE
post Jul 29 2006, 02:36 AM
Post #645


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 20-June 06
From: Ohio
Member No.: 30,538



Mine is V1 but my gf borrowed it and her slim ps2 scratched it really bad. So now I have to get a new SA if mine can't be fixed, which means I'll have to beat the game again. Just like I had to do with Vice City... shit


--------------------
IPB Image
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Jul 29 2006, 05:06 PM
Post #646


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



Oh that sucks! sad.gif

Well if you can get it fixed try disc protectors. They are plastic things that can go on the bottom of a disc. And do you have a PC version of the game? For me the plane turns right for some reason (same with walking) and it would be hard to fly a long time without being at the computer.


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vimpto™
post Jul 30 2006, 07:49 AM
Post #647


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 22-July 06
From: Scotland, Glasgow
Member No.: 31,431



nope neva happened 2 me only in san fierro at the bridge to the lv desert


--------------------
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Jul 30 2006, 04:33 PM
Post #648


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



Well I'm trying to get the turning thing fixed but in the meantime does anyone have a savefile for PC v2 with the territory glitch? Thanks in advance.


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Aug 19 2006, 03:35 AM
Post #649


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



So I got the game fixed and I got max fat and muscle and flew until I died then came back to no avail. I have researched it and it seems it is difficult to uncover territories on the PC version. The v2 might be doing it too. I haven't yet been able to find a savefile with 178 territories on it. Does one exist?


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RhymeCraft
post Oct 18 2006, 10:31 PM
Post #650


Upstanding Citizen
Group Icon

Group: Banned
Posts: 0
Joined: 22-February 06
Member No.: 28,259



QUOTE(Young-Inferno @ May 31 2006, 05:44 PM) [snapback]1163019[/snapback]

I have it on PS2 on the version that comes with the introduction and sunday driver and I know they fixed some glitches... but I didn't know that when I bought it. those people at rockstar had me fooled

people are avoiding my question... does it work on the special edition?


--------------------
"RECOGNIZE OR STEP ASIDE"



[img]http://irepnow.com/images/irepthumbs/neworleans.jpg
[img]http://gallery.upshizzle.com/albums/03.07/Jengaaaa.gif
sig too large
.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiG_SmoKe
post Oct 30 2006, 06:59 AM
Post #651


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 21-January 06
Member No.: 27,522



Guys can someone tell me if it works on PC Version ? Cuz i have one of these and i tried,but still don't work sad.gif I went SE for some time (maybe 5-13 mins) and i drowned.Then i appeared at hospital and no territories were opened sad.gif I have taken all them in LS and completed the Final Mission biggrin.gif But i don't know why it still doesn't work ?


This post has been edited by BiG_SmoKe: Oct 30 2006, 07:13 AM
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RhymeCraft
post Nov 1 2006, 09:32 PM
Post #652


Upstanding Citizen
Group Icon

Group: Banned
Posts: 0
Joined: 22-February 06
Member No.: 28,259



you gotta go for like 4 hours in real time


--------------------
"RECOGNIZE OR STEP ASIDE"



[img]http://irepnow.com/images/irepthumbs/neworleans.jpg
[img]http://gallery.upshizzle.com/albums/03.07/Jengaaaa.gif
sig too large
.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
c130
post Nov 2 2006, 05:00 AM
Post #653


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 25-October 06
Member No.: 33,162



I tried to do this with flying cars, and triple speed cheats, i wasn't looking fell in to water way out in sea my car sank and i didn't die I just respawned at ocean docks no death nothing just a massive teleport. my car dissapeared.Does Anyone know if it works with a flying car and game speeded up cheats. aslo does it work if you do the cars float away cheat and elevate into the air for hours, i already know that it can delete all vehicles when you jump backdown after hours and hours of floating upwards.
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Nov 3 2006, 02:00 AM
Post #654


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



It is possible with flying cars but there is no autopilot I believe. Also, the PC version does not work well. I tried in v2 and didn't work, but I converted mine to v1 and may try it in a couple days.


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jammy0002
post Dec 1 2006, 06:09 PM
Post #655


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 30-July 06
From: Grove Street
Member No.: 31,654



Im afraid to confirm that the platinum PS2 version of San Andreas does not have the glitch.
I tried it for over 6 hours and didnt get a single territory.
Though if it is supposed to have the glitch then please tell me exactly how to do it as I have flown out south in a At-400 and once a Squallo and didn't get a single new territory.
Though I wish I did have this glitch that way I can get rid of those gangs near my garage in San Fierro because they keep leaning on the cars I'm trying to fix.


--------------------
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kyleedwards2
post Dec 6 2006, 07:37 PM
Post #656


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 6-December 06
Member No.: 33,935



i know how it happens...it stretches the map so far it cant contain all the all the teritory in los santos biggrin.gif


--------------------
IPB ImageIPB Image
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
swapnil2809
post Jan 19 2007, 06:24 PM
Post #657


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 8-January 07
From: india
Member No.: 34,454



Cooooooool drool.gif
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Herdist
post Feb 4 2007, 12:34 PM
Post #658


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 5-January 07
From: Turkiye/ Izmir
Member No.: 34,409



i fly 15 minute to south east and now i have new territories smile.gif

But i cant attack them lamo.gif

i fly 15 minute to south east and now i have new territories smile.gif

But i cant attack them lamo.gif


--------------------
My Favorite Game:

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HELMET
post May 3 2007, 02:34 PM
Post #659


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 15-February 07
Member No.: 34,932



Yeah. Whats the big fucking deal with having a bunch of territories you can't even take over without using another glitch thats too frustrating for any human to accomplish?


--------------------

Ledový Muž Přichází
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marenkar
post Jun 12 2007, 05:45 AM
Post #660


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 23-May 07
Member No.: 35,895



I tried this glitch and it really works in the PS2, there was 1 territory that was nearly 1/5 of the map and one that was 1/8, the frustrating part was that some territories have only a small spot on land and most on water. There's only 1 small wave of defenders though..
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post

34 Pages V  « < 31 32 33 34 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2014 - 04:38 PM

GTA 5 | GTA San Andreas | Red Dead Redemption | GTA 4