IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Entry Points
clowns789
post Aug 13 2005, 01:09 PM
Post #1


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



I am trying to slow down GTA2 with MoSlo. I have GTA2.exe and binkw32.dll in the folder. when I try the command moslo "gta2.exe" it says "The procedure entry point _BinkBufferSetDDPrimary@4 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll." How do I fix this?


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nanook
post Aug 13 2005, 03:48 PM
Post #2


Upstanding Citizen
Group Icon

Group: Gold Member
Posts: 9
Joined: 5-July 06
From: The Internet
Member No.: 19



~Moved~


--------------------
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
psychÝ
post Aug 13 2005, 07:20 PM
Post #3


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-August 04
From: The Steel City, England
Member No.: 1,279



Just turn the frame rate limiter on/off its one of the Function keys.


--------------------

Dragonfly
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Aug 13 2005, 07:45 PM
Post #4


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



Besides frame rate and resolution. I need it like 5x slower so that's the only way.


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SEB Soldier
post Aug 14 2005, 07:38 AM
Post #5


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-June 05
From: A Secret base somewhere in eastern Europe
Member No.: 14,716



Im going to try and use MoSlo on Commandos:BEL.Is it going to be hard?


--------------------
C&C Soviet Barracks
Visit my C&C Soviet Barracks web page!


My forums
Join my forums too!

IPB Image
Thanks to Toge for the sig!
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clowns789
post Aug 14 2005, 12:59 PM
Post #6


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 26-July 05
From: Houston
Member No.: 20,807



First of all, download Moslo to your gamefile. Then download the file attached to the same folder. Then go to Command Prompt and type "moslo filename" to simulate a 4.77 Mhz IBM or "moslo /n filename" and replace "n" with the percent of normal speed you want it to run. Replace "filename" with the .exe of the game.
Attached File(s)
Attached File  binkw32.zip ( 124.21K ) Number of downloads: 158
 


--------------------

Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SEB Soldier
post Aug 15 2005, 05:32 PM
Post #7


Upstanding Citizen


Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-June 05
From: A Secret base somewhere in eastern Europe
Member No.: 14,716



Thanks,i will try it out(i doubt that i will get it right though)


--------------------
C&C Soviet Barracks
Visit my C&C Soviet Barracks web page!


My forums
Join my forums too!

IPB Image
Thanks to Toge for the sig!
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mikeez
post Dec 28 2008, 11:23 PM
Post #8


Upstanding Citizen


Group: New Members
Posts: 0
Joined: 28-December 08
Member No.: 45,993



I still get an error!



* "This application failed to start because BINKW32.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem."

* "Cannot find binkw32.dll!"

* "An attempt to delay-load a .dll or get a function address in a delay-loaded .dll failed. Dll: binkw32.dll"

Even after replacing the binkw32.dll file, some users will receive one of these related errors or another like it:

* "The procedure entry point _BinkSetVolume@12 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll."

* "The procedure entry point _BinkSetMemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll."

Cause of Binkw32.dll Errors
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2014 - 09:40 AM

GTA 5 | GTA San Andreas | Red Dead Redemption | GTA 4