IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Picture disappear while playing
Hakvin
post May 17 2010, 08:44 PM
Post #1


Upstanding Citizen


Group: New Members
Posts: 2
Joined: 17-May 10
Member No.: 58,313



Hello everyone!

I finally managed to solve the San Andreas running too fast-problem by installing the 190.62 NVIDIA driver. But the solution came with a new problem. The screen now goes black or turns into thousands of horizontal lines frequently while playing. The game keeps running with sound and everything but the picture is gone, so this is obviously a video-problem. To restore the picture I just have to alt+tab and maximize it again but this happens really often so I cant live with it.

Any Ideas?

Thanks /John

This post has been edited by Hakvin: May 17 2010, 08:45 PM
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ConQueSteD
post May 17 2010, 08:46 PM
Post #2


Bukkake?
Group Icon

Group: Princess
Posts: 165
Joined: 17-February 08
From: United States.
Member No.: 38,555
XBL Gamertag: ConQueSteD TZA
PSN Name: ConQueSteD



Sounds like a streaming error. I had something similiar so i downloaded a stream mod and it solved my problem.


--------------------
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hakvin
post May 17 2010, 09:25 PM
Post #3


Upstanding Citizen


Group: New Members
Posts: 2
Joined: 17-May 10
Member No.: 58,313



QUOTE (ConQueSteD @ May 17 2010, 08:46 PM) *
Sounds like a streaming error. I had something similiar so i downloaded a stream mod and it solved my problem.


Ok! How do I get one of those? And uuh.. what is a Stream mod exactly?
Achievements
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 27th August 2014 - 09:07 PM

GTA 5 | GTA San Andreas | Red Dead Redemption | GTA 4